EIX CAFETER 1

16/01/2024

 S'aixeca el dia a Bogotà, nosaltres ho fem amb ell, fa fresqueta, s'agraeix, portem dies de molta calor a l'Orinoquia, clar d'estar a 50 metres d'alçada a dos mil sis-cents alguna ventatge ha de tenir. Aprofitem per anar a la farmàcia de bon matí, són servei 24 h, per comprar antiestaminic, ha començat a fer-nos efecte les picades dels moscos i la veritat que jo estic totalment abonyegat, millor no passar imatges. Llavors cap a esmorzar i aeroport per volar amb Latam direcció Pereira, eix cafeter.


Aterrats i direcció a Manizales, abans d'arribar, gir a la dreta, endinzar-nos a la vall envoltats de cafetals i cap a buscar la hacienda Venècia, on es va fer el rodatge de la sèrie Colòmbiana "cafè con aroma de mujer". Check in, petita decepció, - ah! Ustedes estan en la casa principal! Bienvenidos! Ahora os acompañamos. 




Canvi radical, no decepciona, realment un espai de películ·la, formem part de l'entorn, tot cuidat al detall, la casa, els jardins, l'atenció , lloc espectacular per passar una setmana de vacances. El primer que fem és una piscina, prendre el solet, gaudir de l'entorn, ens faltaran hores per disfrutar d'aquest lloc. Els yankis que vénen de fer tour ens fan fotos a la piscina, deuen de pensar que som en Sebastián i la Gaviota, que equivocats que estan, nosaltres som molt més guapos!!!!



Ens vestim i les cames ja ens cremen, anem a fer un tomb pels cafetals, camins costeruts, finques volantes, com diuen ells, planta de cacau, de platen, de cafè com no, strelitzies de tots colors, bambú gegant......ocells de tots colors, colibris, lloros, increïble, sembla que hagin comprimit la natura en una vall.





Arribem de nou a la casa principal, un aroma de cafè ens omple els narius, estan torrant cafè, la seva feina clar. Apostem per fer-nos un cafè, un cafè de veritat, no cal sucre, és excel·lent, fa fresqueta, el cafè està calentonet, combinació perfecta.



Ara a sopar, asseure's a la terrassa i a esperar un nou dia, demà coneixerem més sobre aquest apassionant mont cafeter.



Comentaris